Μετάβαση στη σελίδα της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η F&U σας καλωσορίζει στον κόσμο της τεχνολογίας και των εξελίξεων. Τα προϊόντα F&U ενσωματώνουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις συνδυάζοντας αυξημένες λειτουργίες, σύγχρονο σχεδιασμό και ταυτόχρονα προσιτό κόστος για τον τελικό καταναλωτή.

Η γκάμα των προϊόντων της F&U διαρκώς διευρύνεται και εξελίσσεται ώστε να παραμένει πάντα στο μεταίχμιο των τεχνολογικών εξελίξεων και να έχει διαρκώς διαθέσιμες προτάσεις που θα μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή καθώς αυτές εξελίσσονται.

Τα προϊόντα F&U σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες. Αξιοπιστία, πληρότητα χαρακτηριστικών, λειτουργικός σχεδιασμός, όλα μαζί σε ένα πακέτο που παρέχει αυξημένη αξία στον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων F&U για τις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου καθώς επίσης και των ευρύτερων Βαλκανίων. Μέσα από το ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων της τα προϊόντα F&U είναι διαθέσιμα στα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης, ενώ ταυτόχρονα το ολοκληρωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης εγγυάται στους πελάτες ότι ακόμα και μετά την αγορά θα συνεχίσουν να έχουν πλήρη κάλυψη σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει ακόμα και μετά το πέρας της εγγύησης της συσκευής.